Viimeisin peliarvostelu

 • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

 • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

 1. Dracula’s Curse (4,64)
 2. Super Castlevania IV (4,62)
 3. Symphony of the Night (4,39)
 4. Legacy of Darkness (4,33)
 5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Lords of Shadow GamesComissa

Castlevania: Lords of Shadowista on tihkunut lisäinformaatiota GamesCom-tapahtuman myötä. Konamin pressitilaisuudessa esiteltiin pidennetty traileri, ja tuottaja Dave Cox antoi viikonlopun mittaan useammankin lehtihaastattelun.

maskCoxin mukaan peliä on kehitetty alusta asti osana Castlevania-sarjaa. Viimevuotisissa esittelyissä Castlevania-nimi pyyhittiin pois, jotta se ei olisi vienyt huomiota Judgmentin julkaisulta.

Lords of Shadowiin on haettu inspiraatiota sarjan vanhemmista peleistä, mutta juonellisesti se on irrallinen kokonaisuutensa. Tavoitteena on lähestyä suurempaa yleisöä, jolle sarja ei ole entuudestaan tuttu.

Trailerin loppu paljastaa, että Belmontit ovat osa pelin tarinaa. Hehkutetumpi elementti on kuitenkin naamio, jonka sirpaleita Gabriel lähtee metsästämään palauttaakseen vaimonsa takaisin elävien kirjoihin. Naamion tai naamioiden tarkempi vaikutus pelin kulkuun on vielä hämärän peitossa.

Ristiriitaisesti Cox mainitsee pelimaailman olevan avoin tutkimiselle, mutta menon olevan kuitenkin lineaarisempaa kuin Metroidvanioissa. Toisaalta pelin edetessä on mahdollisuus valita erilaisia reittejä. RPG-elementtejä on ilmeisesti karsittu. Puzzleja kuitenkin löytyy. Gabrielin pääase taipuu moneen käyttötarkoitukseen, sillä ruoskaa hyödynnetään myös tasoilla etenemiseen. Super Castlevanian ruoskanheiluttelu tekee comebackin.

Oscar Araujon säveltämällä soundtrackilla kuullaan aidon orkesterin soittoa, ja mukana on myös vaikutteita aiempien Castlevanioiden ääniraidoilta.

Lords of Shadowista on valmiina noin 60 %, ja se julkaistaan vuoden 2010 aikana.

Pidennetty traileri

Konamin pressitilaisuus Gamescomissa

Lähteet: IGN, 1up, MeriStation

25.8.2009
Kirjoittanut


2 kommenttia

 1. Saukko sanoo:
  Toivottavasti tulee PC;lle, tosin epäilen vahvasti
 2. avgjonttu sanoo:
  näyttää erittäin lupaavalta!!

Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS