Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Lords of Shadow lokakuussa Eurooppaan!

Konami kertoi viimein seuraavan konsolivanian julkaisupäivän tämän vuoden Gamescom -pelimessuilla. Peli tullaan näkemään kauppojen hyllyillä lokakuun 7. päivänä. Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle tulevan perusversion lisäksi pelistä julkaistaan myös erikoisversio. Pohjois-Amerikan versiossa pelin lisäksi paketista löytyy 30-40 sivuinen taidekirja ja soundtrack. Hintaa ko. paketille tulee noin 80 dollaria. Euroopan versio sisältää edellä mainittujen lisukkeiden lisäksi myös mystisen God -naamion. Tämän version hinta ja kuvat julkaistaan myöhemmin.

Lisäksi tuottaja Dave Cox paljasti Konamin tilaisuudessa peliin tulevan pian julkaisun jälkeen kaksi isoa DLC-pakettia, jotka tuovat peliin uusia kenttiä, vihollisia ja muuta sisältöä.

Katso uusi GC10 Prophecy-traileri.

22.8.2010
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS