Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Castlevania: Lords of Shadow on julkaistu!

Castlevania: Lords of Shadow on viimeinen nähnyt kuutamon kajastuksen. LoS on ensimmäinen ns. tehokonsoleille julkaistu Castlevania-peli, jonka kehittäjänä on toiminut poikkeuksellisesti Eurooppalainen MercurySteam Kojima Pron avustuksella. Peli on saanut mediassa myönteisen vastaanoton hyvillä arvosanoilla. Peliä on kehuttu mm. hyvästä grafiikasta ja musiikeista. Pyyhkeitä on lähinnä tullut staattisesta kamerasta sekä framerate-ongelmista, jotka toivottavasti saadaan hiottua pois päivityksillä.

Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle julkastu Castlevania Lords of Shadow ei tule markkinoille pelkästään peruspakkauksessa, vaan myös erikoisversiona. Pelin mukana pakettiin kuuluu myös soundtrack ja God-naamio (kts. kuva). Harmittavasti tämä versio julkaistaan vasta tämän kuun loppupuolella.

Linkkejä arvosteluihin:
EDGE 8/10
Eurogamer 8/10
Gamespot 7.5/10
Gamespy 4/5
IGN 7.5/10

7.10.2010
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS