Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Mirror of Fate 3DS:lle – jatkoa Lords of Shadow’lle?

Uusin Nintendo Power -lehti julkaisi kuvia Nintendo 3DS:lle julkaistavasta Mirror of Fatesta. Kannen perusteella on hieman tulkinnanvaraista onko pelin koko nimi Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, mutta nimekkeiden asettelu kannessa viittaisi siihen.

Mirror of Faten hahmoihin kuuluu ainakin Trevor. Lords of Shadow’sta tuttu taikajärjestelmä on pelissä jälleen mukana.

Tarkempia yksityiskohtia voi lukea GoNintendo.comista.

Päivitys (30.5.2012): Mirror of Faten tapahtumat sijoittuvat 25 vuotta Lords of Shadow’n jälkeen. Tapahtumia käsitellään kuitenkin eri aikakausilla. Trevorin lisäksi pelattavana on Simon sekä toistaiseksi julkistamattomat kaksi hahmoa. Mirror of Faten sanotaan olevan tutkintapainotteisempi, mutta Lords of Shadow’n taistelumekaniikka on lähes samanlaisena käytössä. Uusien tietojen julkistusta voi seurata ja keskustelua aiheesta käydä foorumillamme.

29.5.2012
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS