Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,10 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • The Castlevania Adventuren saadessa jatkoa Castlevania II: Belmont’s Revengestä (Dracula Densetsu: Legend of Dracula 2, julkaistu 1991) GameBoylle, oli kuin sarjan fanit olisivat saaneet niveaa huutoonsa: poissa olivat kankea ohjattavuus sekä pikselin tarkat, epäreilut hyppykohdat. Myös grafiikkaa oltiin parannettu, kenttiä lisätty neljästä setsemään (!) ja jos mahdollista, musiikkikin oli vielä parempaa kuin alkuperäisessä (allekirjoittaneen mielestä keskiarvollisesti tosin). Jokainen kappale kyseisestä pelistä pistää ihmettelemään, miten Konami taikoi GB:n sound chipistä moiset melodiat ja kyseiset kappaleet elävät edelleen jokaisen Castlevania-diggarin toivelistoilla… (lue lisää)
 • Rod Rod 11.5.2003
  Arvostelu
  Belmont’s Revenge on lyhyesti sanottuna mainio peli. Ainakin niiden mielestä, jotka ovat pelanneet Castlevania Adventurea. Ensituntumalta voisi luulla, että Konami on vain tyytynyt päivittämään pelin musiikit ja kentät. Näin ei todellisuudessa kuitenkaan ole. Sillä Konamin-pojat ovat ottaneet opiksi ensimmäisen osan virheistä… (lue lisää)

Belmont’s Revenge

 • Alusta: Game Boy
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 26.11.1992 (EU) 12.8.1991 (JP, NA)
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

“Ensimmäisessä Castlevania-seikkailussa peloton vampyyrinmetsästäjä Christopher Belmont taisteli jalka jalkaa ja ruoska siipeä vastaan vampyyrikuningas kreivi Draculaa vastaan. Belmont päihitti kreivin ja tuhosi hänen linnansa, mutta valitettavasti Dracula käytti jäljellä olevat voimansa muuttaakseen itsensä kasteeksi, jolloin hän pääsi pakenemaan. Hänen voimansa olivat kuitenkin niin vähissä, ettei hän enää kyennyt muuntautumaan takaisin inhimilliseksi olennoksi. Kreivi päätti odottaa voimiensa palautumista. Syvällä sydämmessään hän vannoi kostavansa Christopher Belmontille ja hänen perheelleen.

Viisitoista vuotta myöhemmin eräässä Transilvanian kaupungissa pidettiin juhlatilaisuus. Chistopher Belmontin poika Soleiyu Belmont oli tullut siihen ikään, että vampyyrinmetsästäjän titteli oli aika luovuttaa isältä pojalle. Juhlatilaisuutta vietettiin siis näissä merkeissä. Kaikki Transilvanian asukkaat iloitsivat toivoen, että isä-poika -vampyyrinmetsästäjäpari takaisi alueen rauhan ikuisiksi ajoiksi.

LinnaJuhlatilaisuuden jälkeisenä aamuna todettiin, että Soleiyu Belmont oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Dracula oli siis suorittanut kostonsa juhlatilaisuudessa. Soleiyu oli aikuisikänsä merkiksi saanut juhlatilaisuudessa haltuunsa suuren pyhän voiman, ja Dracula oli käyttänyt viimeiset taikavoimansa kääntääkseen tämän voiman Soleiyua vastaan, jolloin Soleiyu oli muuttunut kauheaksi demoniksi. Tämän jälkeen – Soleiyu-demonin avulla – Dracula pystyi jälleen muuntautumaan inhimilliseksi olennoksi. Sinä iltana maa kylän koillispuolella järisi ukkosjyrinän lailla, ja paikkaan ilmaantui neljä pahaenteistä linnaa, joiden keskellä olevaan järveen oli piiloutunut vielä yksi linna – kreivi Draculan uusi päämaja!

Christopher Belmont kauhistui kuullessaan, että hänen poikansa oli muunnettu pahojen voimien avulla. Hän vannoi pelastavansa Soleiyun ja tuhoavansa kreivi Draculan suunnitelmat. Hän lähti uusiin linnoihin, joihin kaikkiin Soleiyu-demoni oli asettanut eri pimeyden voiman pysäyttämään kenet tahansa, joka yrittäisi sekaantua kreivi Draculan suunnitelmiin ja tuhota kreivin langettaman demonitaian. Tämän vuoksi Christopherilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kuin taistella, mikäli hän mielii vapauttaa Transilvanian ja poikansa Draculan alaisuudesta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 − five =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS