Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (2,55 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • GameBoyn julkaisun liepeillä oli suurta muotia tehdä NES:illä menestyneet pelinimikkeet pelipojalle, eikä Castlevania ollut tästä mikään poikkeus! The Castlevania Adventure / Dracula Densetsu: Legend of Dracula julkaistiin vuonna 1989 ja oli yksi ensimmäisistä GameBoyn action-plättäreistä. Peli noudatti jo hyväksi havaittua formaattia, eli olit ruoskaa heilutteleva Belmontin jälkeläinen ja tavoitteenasi oli kukistaa lopussa paha Kreivi Dracula. Castlevania Adventure oli lineaarinen ja kenttien, joita oli neljä yhteensä, lopussa odotti taas enemmän tai vähemmän vaikea loppupomo… (lue lisää)
 • qualtagh Rod 2003
  Arvostelu
  Tämän pelin olemassa oloa on vaikea käsittää todeksi, mutta annettakoon anteeksi tekijätiimille, sillä tämä peli oli ensimmäisten joukossa, jotka Konami teki ja julkaisi Game Boy:lle. Kiireiden saattelemana Adventure saatettiin pihalle keskeneräisenä ja se näkyy… (lue lisää)

Castlevania Adventure

 • Alusta: Game Boy
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 10.12.1989 (EU) 27.10.1989 (JP)
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

christopher

“Vuonna 1576 verenhimoinen kreivi Dracula nousee jälleen haudastaan lietsomaan kauhua ja kaaosta ihmisten maailmaan. Dracula aisti kuinka Romanian legendaarisen vampyyrintappajasuvun veri oli ohentunut, sillä edes Simonin isoisä Trevor Belmont ei ollut sata vuotta sitten kyennyt tuhoamaan kreiviä ilman kumppaneidensa, Grant DaNastyn, Sypha Belnadesin ja Draculan oman petturipojan Alucardin, apua. Yllättäen Simonin isoisoisä Christopher Belmont, joka oli vahvan verensä ansiosta elänyt satoja vuosia erakkona vuorilla, päätti haastaa kreivin.

Christopher vannoi osaltaan lunastavansa Belmontien jo 500 vuotta sitten vannoman valan ja taas kerran pelastavansa ihmiskunnan Draculan pahuuden armeijalta! Toisaalta Christopher halusi myös todistaa Belmontin suvun vahvuuden nyt epäileväiselle Romanian kansalle ja palata heidän keskuuteensa siittämään uuden ja entistä vahvemman perillisen, Solieyu Belmontin. Hän tarttui maagiseen ruoskaansa ja lähti kohti pimeää ja sumuista pahuuden tyyssijaa, demonilinna Castlevaniaa kohti, yksin…”

Paavo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × four =

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS