Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,94 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Peli tekee uudelleen sen, minkä Super Castlevania teki jo aikaisemmin. Grafiikat ovat mielestäni parempia, mutta ajavat asiansa yhtä hyvin kuin CV4:ssä. Tässä pelissä grafiikat eivät ole yhtä synkät kuin Super Castlevaniassa, vaan sopivat paremmin tämän peli ilmapiiriin. Kenttäsuunnittelusta voisi sanoa, että peli on melkeipä alkuperäinen Castlevania uusilla grafiikoilla… (lue lisää)
 • Sitä samaa grafiikkaluokkaa kuin Akumajo Dracula X68000kin on. Juuri mitään ei ole muutettu. grafiikkaa olisi voinut parantaa enemmänkin kuin uusi Simon ja uusi Draculan ensimmäinen muoto. Alkukuva ja loppukohtaus ovat myös uudistetut… (lue lisää)
 • Castlevania Chronicles on PlayStationille julkaistu kokoelma, joka sisältää kaksi eri versiota samasta pelistä. Vuonna 1993 Japanissa julkaistiin Sharp X68000-nimiselle pelitietokoneelle uusi versio alkuperäisestä Castlevaniasta. Tämä versio on juonen ja pelimekaniikan osalta enimmäkseen samanlainen kuin alkuperäinen, mutta grafiikka ja äänimaailma on huomattavasti kehittyneempää… (lue lisää)

Chronicles

 • Alusta: X68000, Playstation
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 9.11.2001
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

Joka sadas vuosi Kristuksen voima heikkenee. Aina kun niin tapahtuu, heikot ja pahasydämiset rukoilevat sanoinkuvaamattomien kauheuksien puolesta. Näiden synkkien toiveiden johdattamana Dracula, pimeyden prinssi, nousee jälleen elävien joukkoon – ja joka sadas vuosi entistäkin voimakkaampana.

Kerran, kauan sitten, Dracula herätettiin tällä tavalla. Hänen aikeenaan oli saattaa maa pimeyteen ja luoda pahuuden valtakunta. Nämä aikeet kuitenkin tuhosi Christopher Belmont.

Draculan tuhon seurauksena Transilvania eli rauhallista elämää seuraavat 100 vuotta, mutta sitten…

Eräänä pääsiäisyönä transilvanialaiset juhlivat Kristuksen uudelleensyntymää karnevaaleilla. Mutta kaupungin reunamilla, vanhan luostarin raunioilla, pahat ihmiset pitivät pimeyden messua herättääkseen pahan kreivin ja antaakseen hänelle ikuisen elämän. He uhrasivat Draculan jäännöksille ihmisverta. Kun he tekivät niin, ukkospilvi peitti kaupungin. Yhtäkkiä salama iski luostariin. Sillä hetkellä Dracula, pimeyden prinssi, palasi tähän maailmaan aloittaakseen uuden terrorin aikakauden.

Mutta kaikkea ei ollut menetetty. Belmont-suvun perillinen, nuori mies nimeltä Simon oli päättänyt tuhota Draculan ja hänen valtakuntansa. Matkaan lähtiessään Simon otti mukaansa isänsä Ralph Belmontin ruoskan kohdatakseen Draculan – yksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nine − 2 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS