Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,29 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • A-Yty A-Yty 4.6.2006
  Arvostelu
  Curse of Darknessin julkaisupäivämäärän ilmoituksen jälkeen tuli selväksi että kolmiulotteisten Castlevania-pelien maine on edennyt keskinkertaisuuksiensa ja suunnitteluvirheidensä takia niiden edellä. Johtuuko tämä siitä että niin moni uskoo sarjan menestyvän vain ja ainoastaan kaksiulotteisena ja jakaa mielipidettään vuolaasti vai koska pelit eivät kerta kaikkiaan ole olleet nautittavia? Kenties hiukan molemmista… (lue lisää)

 • Q Q 21.7.2006
  Arvostelu
  Curse of Darkness on viimeiseksi jäävä Castlevania-nimike kuudennen sukupolven kotikonsoleille. Nintendo 64 -ajoista lähtien Konami on yrittänyt hyödyntää 3D-tekniikkaa kotikonsoleilla onnistuen siinä hyvin keskinkertaisesti. Kun uusi kolmiulotteinen projekti sysättiin Symphony of the Nightin kehittäjän Koji Igarashin tiimin vastuulle, odotettiin peliltä paljon. Loistavaa ääniraitaa lukuunottamatta Lament tuomittiin ilmeisen hypettyneitä julkaisuja lukuunottamatta keskinkertaiseksi toimintapeliksi. Kahden vuoden työn (tai tauon) jälkeen samalta tiimiltä ilmestyi Curse of Darkness… (lue lisää)

Curse of Darkness

 • Alusta: Playstation 2, Xbox
 • Kehittäjä: Konami TYO
 • Julkaistu: 16.2.2006 (FI) 5.11.2005 (NA) 24.11.2005 (JP)
 • Lajityyppi: 3d Hack and slash

Tarina

Vuonna 1476 Trevor Belmont tovereineen löi Kreivi Draculan johtaman pimeyden armeijan kolmannen kerran tunnetussa historiassa. Tyrannin kirous oli poistunut. Näin ainakin luultiin.

Kolme vuotta myöhemmin Draculan kirous aiheuttaa yhä tuhoa ympäri Eurooppaa. Näinä synkkinä aikoina takoja Hector, joka työskenteli aikoinaan Draculan palveluksessa, yrittää selviytyä pahuuden keskellä. Eräänä päivänä Hector huomaa vaimonsa kadonneen. Ilmenee, että Hectorin vanhat ystävät Draculan entisistä sotajoukoista, mukaan lukien takoja Isaac, ovat teloittaneet Hectorin noitana pidetyn rakastetun Wallachian kaupungissa. Tästä alkaa kostoretki, johon liittyy tavalla tai toisella myös Belmontin klaani…

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS