Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Vinkit

Moai-patsas
Jos muistikortillasi on Lament of Innocencen tallennustiedosto, löydät salaperäisen Moai-patsaan heti pelin alusta, kun juokset ulkotiloissa vähän matkaa linnasta pois päin. Patsasta voi käyttää vain kerran: joko palauttamaan 500 energiayksikköä, tai myymällä sen Julialle, jolloin ansaitset noin 5000 kultarahaa. Potioneiden rajallisuuden vuoksi on suositeltavaa säästää Moai lopputaisteluun, ja myydä sen sijaan pelin aikana kertyneitä turhia materiaaleja pois.

Salainen loppuvastus
Kun olet löytänyt Devil-tyyppisen Innocent Devilin Eneomaos Machine Towerista, voit palata takaisin Garibaldi Templeen, jonne on jäänyt tutkimaton alue lounaassa. Palaa huoneeseen ja hyödynnä Devilin Magic Circle -ominaisuutta, jolloin tie kellariin aukeaa. Loppuvastuksen väkevyyden vuoksi on suositeltavaa tallentaa peli läheisessä tallennuspisteessä.

Boss Rush -moodi
Kun olet läpäissyt pelin sekä päihittänyt salaisen loppuvastuksen, voit mitellä taitojasi uudelleen loppuvastuksia vastaan Boss Rush -moodissa, jonne pääset varppihuoneesta.

Qualtagh

Crazy -moodi
Kun olet läpäissyt pelin, aloita uusi peli ja laita nimeksesi @CRAZY. Näin pääset pelaamaan pelin uudelleen läpi suuremmalla vaikeustasolla.

Trevor -moodi
Kun olet läpäissyt pelin, aloita uusi peli ja laita nimeksesi @TREVOR. Näin pääset pelaamaan peliä Trevor Belmontina. Ääni -moodi
Kun olet läpäissyt Boss Rush -moodin, warppihuoneeseen ilmestyy soittorasia. Tällä esineellä pääset kuuntelemaan pelin musiikkiraitoja.

Kreivi Krapula


© 2003-2020 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS