Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,82 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Ananaz Ananaz 26.11.2001
  Arvostelu
  Konamin maineikas vampyyrinmetsästäjistä kertovaa Castlevania-saagaa ollaan saatu seurata kutakuinkin jokaisella mieleen tulevalla pelikonsolilla sitten ensimmäisen MSX:lle julkaistun Vampire Killer -pelin. Ensimmäisen osan jälkeen seikkailu on jatkunut niin NES:llä, SNES:llä, Segan laitteilla kuin myös Playstationillakin. Ei siis ole ollenkaan ihme, että GameBoy Advancekin sai oman osansa tästä pitkään jatkuneesta ja laadukkaasta pelisarjasta… (lue lisää)

Circle of the Moon

 • Alusta: Game Boy Advance
 • Kehittäjä: KCEK
 • Julkaistu: 22.6.2001 (FI) 8.6.2001 (NA) 21.3.2001 (JP)
 • Lajityyppi: Metroidvania (?)

Tarina

On vuosi 1830. Muinaisessa linnassa Itävallan keisarikunnan laitamilla oltiin kaaosta kaihoiten herättämässä kuolleista demonilordia, joka tulisi yhdistämään pimeyden voimat.

Tässä demonisessa linnassa Camilla, yksi Draculan kätyreistä, alkoi loitsua rituaalia joka palauttaisi hänen herransa kreivi Draculan eloon.

Vampyyrinmetsästäjä Morris ja hänen kaksi oppilastaan, Nathan ja Hugh, aistivat epävakautta luonnon tasapainossa ja rynnistivät estämään Draculan epäpyhän uudelleenilmestymisen.

“Se jumalaton hirviö ei enää koskaan saa palata takaisin elävien kirjoihin!”. He saapuivat kuitenkin liian myöhään estääksen Draculan paluun. Dracula käytti taikavoimiaan vangitakseen Morrisin, ja pudotti Nathanin ja Hughin kalmistoon linnan alapuolelle.

Yhdessä nämä kaksi aloittivat etsinnän halki linnan kukistaakseen Draculan ja pelastaakseen oppimestarinsa.

Q

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + 13 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS