Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,00 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Q Q 26.6.2008
  Arvostelu
  Dracula X Chronicles pitää sisällään Castlevania-sarjan merkittävimmän duologian, joka käsittää vihdoin myös Euroopassa julkaistavan Rondo of Bloodin sekä laajalti arvostetun Symphony of the Nightin. Keskiössä on kuitenkin päivitetty, kolmiulotteinen versio Rondo of Bloodista…(lue lisää)

Dracula X Chronicles

 • Alusta: PSP
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 14.2.2008 (FI) 23.10.2007 (NA) 8.11.2007 (JP)
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

“Vuonna 1792 Transilvanian kansalaiset elivät onnelisesti, vauraina ja rauhassa. Vanhat pelot kaaoksesta olivat jo kauan sitten unohtuneet. Rauhan kääntöpuoli, pahuus, on kuitenkin ikiaikainen. Pahuus, joka tyrehdyttää vaurauden ja rikkoo rauhan. Ja niin he, jotka toivoivat kutsuvansa pimeyden voimat pyyhkäisemaan pois tämän rauhallisen ajan, kokoontuivat pappi Shaftin johdolla. Ja yhdessä he hymyssäsuin odottelivat uuden ajan tulemista.

Näiden toiveiden myötä, vain 44 vuotta sen jälkeen kun Juste Belmont oli lyönyt hänet kaksintaistelussa, hän saattoi jälleen nousta elävien joukkoon. Kyeten tahtoessaan muuttumaan lepakoksi, sudeksi tai sumuksi, hän vaelsi yössä, sammuttaen janonsa nuorten neitsyiden verellä ja nauttien ikuisesta elämästä. Pahuuden jumala ja demonilinna Castlevanian hallitsija Kreivi Dracula oli jälleen uudestisyntynyt.

Täysissä voimissaan, Dracula hautoi kostoa hänet niin monesti päihittäneelle Belmontin suvulle. Pannakseen suunnitelmansa täytäntöön, hän lähetti kätyrinsä hyökkäämään suvun perijän, Richter Belmontin kotikaupunkiin, ja kaappaamaan muiden kyläläisten mukana Richterin tyttöystävän Anneten ja tämän siskon Maria Renardin.

Pelastaakseen Annetin, Marian ja muut kaapatut kyläläiset, Richter vastaa kohtalon kutsuun, ja lähtee esi-isiensä siunattu ruoska mukanaan kohti Castlevaniaa.”

Ernie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one + 5 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS