Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,78 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Ananaz Ananaz 17.8.2004
  Arvostelu
  Konami Computer Entertainment Koben tehtyä kaksi kehnosti menestynyttä Castlevania-peliä Nintendo 64:lle ja erinomaisen Circle of the Moonin GBA:lle, palasi Konamin Tokion osasto IGA:n (Castlevania-tuottaja Koji Igarashi) johdolla jälleen sarjan pariin, ja kansa hurrasi: Symphony of the Nightin valmistaneelta tiimiltä oli lupa odottaa vain hyvää, mutta kuinkas kävikään? (lue lisää)

Harmony of Dissonance

 • Alusta: Game Boy Advance
 • Kehittäjä: Konami TYO
 • Julkaistu: 23.9.2002 (FI) 16.9.2002 (NA) 6.6.2002 (JP)
 • Lajityyppi: Metroidvania (?)

Tarina

Lähes 50 vuotta on kulunut siitä, kun [[Simon Belmont]] pelasti maan Draculan kiroukselta. [[Juste Belmont]], Belmontin suvun jälkeläinen, on kohtalon johdolla määrätty etsimään [[Dracula]]n jäännökset, jotka jäivät jäljelle Simonin verilöylyltä.

Eräänä päivänä Justen paras ystävä Maxim palaa kahden vuoden kestoiselta harjoitusjaksolta pahoin loukkaantuneena. Mieli maassa Maxim kertoo Justelle kauhistuttavia uutisia: heidän lapsuudenystävänsä Lydie on siepattu!

Harjoitusjakson tuomien kolhujen vuoksi Maxim ei kykene kovin tarkasti muistamaan asian yksityiskohtia, mutta siitä huolimatta hän kykenee juuri ja juuri johdattamaan Justen paikkaan, jossa hän uskoo Lydien olevan siepattuna.

Selviydyttyään läpi tiheän sumun, he hämmästyvät suunnattomasti nähdessään edessä olevan mystisen linnan, jota ei ole merkitty mihinkään karttaan… Voisiko tämä olla Draculan legendaarinen linna? Linna seisoo siinä kuin illuusio ja kuunvalon heijasteessa seikkailu voi alkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 − eight =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS