Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Info

Linnavaanijat on suomalainen vuonna 2003 perustettu Castlevania-fanisivusto, joka toimii täysin harrastuspohjaisesti. Sivuston materiaalin lähteinä on käytetty Konamin virallisia sivuja, Castlevania Dungeon -fanisivua ja Game Music Revolutionia. Pelien tarinat ovat pääsääntöisesti käännetty enemmän tai vähemmän seikkaperäisesti aitojen pelien ohjevihkoista.

Sivut ovat testattu toimiviksi kaikilla yleisillä selaimilla. Uutisointiin käytetään WordPress blogia. Kaikki muu viritelmä ja layout on enimmäkseen ylläpitäjän käsialaa.

In English Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä ylläpitoon sähköpostilla rod(ät)linnavaanijat.com. Myös foorumin sekä Facebookin kautta voi ottaa yhteyttä.

Henkilöstö

Sivuston henkilöstöön kuuluvat tällä hetkellä Andy, A-Yty, Q ja Rod.

Linnavaanijat kiittää

Ananaz (CotM, HoD ja LoI arvosteluista), Christophe (Simon’s Quest skannauksista), Eetu S. (AoS:n vinkeistä, remixistä), Koranot (PSDB arvostelusta ja VK skannauksista), Lumienkeli (AoS:n arvostelusta), Kreivi Krapula (monista vinkeistä ja arvosteluista), Paavo (monista arvosteluista ja tarinoista), Rachel (kuvien skannauksista), Joch (winamp-skinista, cv-taiteesta), Maduk (DoS:n arvostelusta ja loppuvastusvinkeistä), MASTER-88 (sequence breaks-vinkeistä), Temuthril (DoS:n vinkeistä), Elmina (LoI OST:n arvostelusta), Ernie (cv-tarinoista), Graham (LoI arvostelusta), Metalmiku (cv-fanitaiteesta).

Otamme vastaan

Otamme edelleen peliarvosteluja, pelivinkkejä, uutisvinkkejä ja kehitysehdotuksia ilolla vastaan. Voit lähettää niitä palautesivulta tai sähköpostitse.


© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS