Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,33 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Andy Andy 23.11.2003
  Arvostelu
  Peli käyttää samaa grafiikkamoottoria kuin aikaisempi Castlevania 64, joten ei ole mikään ihme, ettei grafiikka ole muuttunut paljoakaan. Hienot taustat ovat paikallaan täälläkin, ja vihollisten ynnä muiden pelissä esiintyvien hahmojen parempi grafikointi luo entistä paremman tunnelman. Olisihan Konami voinut parantaa grafiikkaa paljon reilumminkin, mutta tämä on melko hyvä… (lue lisää)

Legacy of Darkness

 • Alusta: Nintendo 64
 • Kehittäjä: KCE Kobe
 • Julkaistu: 3.3.2000 (EU) 30.11.1999 (NA) 25.12.1999 (JP)
 • Lajityyppi: 3d Seikkailu

Tarina

Kahdeksan vuotta ennen kuin Reinhardt Schneider ja Carrie Fernandez lähtivät tuhoamaan Draculan, oli ihmissuden nimeltä Cornell lähdettävä matkalle Castlevaniaan. Kaikki alkoi vuosia aiemmin, kun Cornell oli voittanut kamppailussa ystävänsä Ortegan ja saanut tämän kateelliseksi. Ihmissusien esi-isät olivat aikoinaan turvallisuuden takia lukinneet pois itsestään ihmissusipuolensa, mutta Cornellin pitkäaikaisen harjoittelun ansiosta hän oli saavuttanut taidon muuntautua ihmissudeksi.

Cornellin palattua pitkältä matkaltaan takaisin kyläänsä hän huomasi sen olevan ilmiliekeissä ja joka puolella näkyi kuolleita ihmisiä ja luurankoja. Myös hänen ainoa sukulaisensa, sisarensa Ada oli siepattu.

Cornell oli kuullut puhuttavan pahasta varjosta, joka asui kylän liepeillä olevassa tummassa linnassa. Hän seurasi hyvällä jäljittämistaidollaan Adan jättämiä verijälkiä ja huomasi niiden johtavan kyseiseen linnaan. Pelkoa vailla Cornell astui linnaan pelastamaan sisartaan.

Andy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × one =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS