Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,62)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Musiikki

Tervetuloa Castlevania-musiikin maailmaan! Täältä löydät niin tietoja kuin arvosteluja soundtrack-levyistä, midi-musiikkia sekä suomalaisten tekemiä Castlevania-remixejä.

Viimeisin soundtrack-arvio

NitM

Castlevania Symphony of the Night on ollut suosikkipelini siitä lähtien kun sitä ensimmäisen kerran vuonna 1998 pelasin. Yksi pelin vahvuuksista oli uskomattoman tunnelmallinen ja vaihteleva musiikki. Jokaisella kentällä oli oma tunnussävelmä, joka sulautui alueen yleisilmeeseen täydellisesti. Se miksi kirjoitan arvion vasta nyt kahdentoista vuoden jälkeen on hieman hankala selittää. On vain tuntunut hankalalta pukea sanoiksi nämä loistavat sävelmät. Pahoittelut jo ennakkoon siitä, että tämä “arvio” koostuu suurimmalta osin hehkutuksesta. Ehkä tätä kirjoitusta pitäisi kutsua pikemminkin katsaukseksi. (lue lisää)


Viimeisimmät remixit

Lisää


Viimeisimmät midit

Lisää


© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS