Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,39 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Rod Rod 17.6.2003
  PS1 Arvostelu
  Kun kysytään vähänkin Castlevania-pelejä pelanneelta pelaajalta, mikä on paras Castlevania-peli, niin ei ole kovinkaan yllättävää, mikäli vastaus tulee nopeasti Symphony of The Night -pelinimikkeen muodossa. SoTN oli ensimmäinen Castlevania-peli nykyaikaisille koneille, jonka johdosta pelin grafiikat ja äänet (oikeastaan kaikki) kasvoivat toiseen atmosfääriin edellisiin osiin verrattuna… (lue lisää)
 • Rod Rod 25.8.2010
  PSP Arvostelu
  Konami ei tyytynyt julkaisemaan Dracula X Chroniclesin kylkiäisenä tullutta Symphony of the Nightia aivan alkuperäisessä muodossa. Selkein uudistus on tapahtunut ääninäyttelyn ja vuorosanojen muodossa… (lue lisää)

Symphony of the Night

 • Alusta: Playstation, Sega Saturn, Xbox 360, PSP, PSN
 • Kehittäjä: KCE Tokyo, KCE Nagoya
 • Julkaistu: 1.11.1997 (EU) 2.10.1997 (NA) 20.3.1997 (JP)
 • Lajityyppi: Metroidvania (?)

Tarina

Eeppisten taistelujen jälkeen [[Richter Belmont]] onnistui viimeinkin kukistamaan iänikuisen kreivi [[Dracula]]n, joka oli henkiinherätetty pimeän papin Shaftin toimesta.
Eräänä yönä neljä vuotta myöhemmin Richter Belmont katosi mysteerisesti. Johtolankojen vähyydestä huolimatta Maria Renard päätti lähteä etsimään kadonnutta lankoaan. Tällöin kohtalo puuttui peliin.

Castlevanian, Kreivi Draculan linnan, kerrotaan ilmestyvän kerran sadassa vuodessa. Nyt linna palasikin selittämättömästi aivan ennen aikojaan.

Sillä välin suuret voimat tekivät työtään saadakseen miehen nimeltä [[Alucard]] takaisin eloon. Hän oli juuri se Alucard, joka aikaisemmin yhdisti voimansa Ralph C. Belmontin kanssa tuhotakseen kuolemattoman isänsä Vlad Tepesin, joka tunnetaan myös nimellä keivi Dracula. Alucardin oli tämän jälkeen määrä riistää itseltään kirotut voimansa ja vaipua ikuiseen uneen.

Mutta nyt ikuinen uni on järkytetty ja Alucard on tietoinen kotimaassaan taas jylläävistä pahoista voimista. On tullut jälleen aika aloittaa taistelu hyvän ja pahan välillä. Draculan linna kutsuu sinua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 4 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS