Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,23 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Sega Mega Driven kulta-ajan loppupuolella julkaistu Castlevania: The New Generation lienee suurelle yleisölle sarjan tuntemattomampia tekeleitä sen jo alunperin heikohkon saatavuuden vuoksi. TNG on puitteiltaan varsin omalaatuinen seikkailu Castlevaniaksi; ajallisesti se sijoittuu ensimmäisen maailmansodan tienoille, ja Draculan liittolaisia vastaan taistellaan todenmukaisissa kohteissa ympäri Euroopan… (lue lisää)
 • Graham Graham 15.9.2013
  Arvostelu
  Castlevania: Bloodlines – joka on Euroopassa julkaistu nimellä Castlevania: The New Generation – on varsin poikkeuksellinen, suorastaan ainutlaatuinen peli koko Castlevania-pelisarjassa. Näin ensinnäkin siksi, että se on Castlevania-sarjan ensimmäinen peli, jossa pelaaja voi alusta pitäen valita itselleen pelihahmon kahdesta varsin erilaisesta vaihtoehdosta… (lue lisää)

The New Generation

 • Alusta: Sega Mega Drive
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 20.3.1994 (EU) 17.3.1994 (NA Bloodlines) 18.3.1994 (JP)
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

“On vuosi 1897 ja pitkä taistelu Draculan ja ihmisten kesken on vihdoin loppunut. Draculan on lähettänyt ikuiseen lepoon Quincy Morris, Belmont-suvun jälkeläinen.

Euroopassa vallitsi rauha jonkin aikaa – mutta sitten syttyi ensimmäinen maailmansota, joka muutti Euroopan pimeyden, joukkomurhan ja tuhon maailmaksi. Yksittäinen tapahtuma, joka johti ensimmäiseen maailmansotaan, oli Itävallan prinssin salamurha Sarajevossa kesäkuussa 1914. Mutta mitä ihmiset eivät tiedä: tapahtumien takana oli myös nainen.

Elizabeth Bartley. Varhain 15. vuosisadalla Bartley, naisvampyyri, oli imenyt lähes 800 tytön verta, minkä vuoksi hänet teloitettiin Transylvaniassa, Romaniassa. Mutta hänet herätti jälleen henkiin tähän maailmaan noita Drotia Tzuentes. Pahojen seremoniaa käyttäen Bartley aloitti sodan voittaakseen kaikki Euroopan ihmissielut, jotta saisi kuolleen setänsä, Draculan jälleen henkiin.

tng_karttaJa nyt, kaksi miestä lähestyy Draculan linnaa. John Morris, Quincy Morriksen lapsi, Morriksen, joka kuollakseen halusi tuhota Draculan, on taistellut vampyyreitä vastaan yötä päivää, tuntien tämän kohtalokseen kuuluisan vampyyrinmetsästäjäsuvun, Belmontien jälkeläisenä. Ja sitten on vielä Eric Lecarde, joka siitä hetkestä kun kuuli kohtalostaan salaperäiseltä vanhalta mieheltä, alkoi kokea outoja ja ihmeellisiä asioita. Nyt hän aikoo kostaa Bartleylle sen että muutti hänen kihlattunsa vampyyriksi.

Taistelu on jälleen alkamassa, kuten Belmontien kohtalo on kauan sitten määrännyt!”

Q

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + 3 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS