Vaanijoiden arvosana

  • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
    (4,07 out of 5)
    Loading...

Arvostelut

  • En itse asiassa ymmärrä miksi tätä tekelettä solvataan. Grafiikat ovat samaa tasoa kuin Rondo of Bloodissa, eli ei tässä nyt niin kovin huonoissa grafiikkamaailmoissa liikuta. Grafiikasta puuttuu valitettavasti mode7 tehosteet, joita olisi kyllä saanut olla. En loppujen lopuksi edes ymmärrä miksi Konami vaihtoi kenttäsuunnittelun täysin. Rondossa oli upeat kentät. Konami olisi voinut vaikka vain ottaa tilan puutteesa pois puhumiskohtaukset ynnä muut välinäytökset, ja jättänyt kentät etiselleen. Ehkäpä he halusivat todistaa että he osaavat keksiä myös uutta… (lue lisää)

Vampire’s Kiss

  • Alusta: Super Nintendo
  • Kehittäjä: Konami
  • Julkaistu: 22.2.1996 (EU) 21.7.1995 (JP), Syyskuu 1995 (NA, Dracula X)
  • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

tarina.jpg

“Tapahtumapaikka on keskiaikainen Transilvania. On kulunut monta sataa vuotta siitä kun legendaarinen sankari Simon Belmont löi pahan Kreivi Draculan ja sulki tämän pois kuolevaisten keskuudesta ajaksi, jonka kuului olla ikuisuus. Ihmiset ovat jo kauan sitten unohtaneet vaeltavien epäkuolleiden kauhut, antaen muutamalle heikkomieliselle mahdollisuuden palauttaa Pimeyden prinssin entisiin voimiinsa – päivisin hän nukkuu arkussaan, mutta öisin hän jälleen etsii onnettomia uhreja saaliikseen.

Dracula suunnitelee kostavansa vanhalle viholliselleen tämän jälkeläisen kautta, vangitsemalla Anneten, Simonin pojanpojan Richterin tyttöystävän, ja tämän siskon Marian synkkään linnaansa.

Ymmärtäessään tilanteen, Richter ottaa esi-isiensä siunatun ruoskan, joka on kautta aikojen kulkenut suvussa isältä pojalle, ja suuntaa Draculan linnaan pelastaakseen Anneten ja Marian, sekä tuhotakseen pahan Kreivin lopullisesti.”

Ernie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 5 =

© 2003-2021 Linnavaanijat | Info
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS